Acasă Actualitate AS Unirea Radomirești, scorul etapei cu Viitorul Grădinile!

AS Unirea Radomirești, scorul etapei cu Viitorul Grădinile!

538
          O nouă etapă, o nouă victorie pentru AS Unirea Radomirești, una dintre cele mai în formă echipe din Liga a IV-a de fotbal din județul Olt, acolo unde se joacă meciuri frumoase, cu goluri multe și faze spectaculoase…
În week-end-ul trecut, victima băieților de la Radomirești a fost echipa de la Grădinile, ACS Viitorul, formație aflată în partea a doua a clasamentului, dar care, de multe ori s-a dovedit a fi imprevizibilă, reușind să pună probleme reale echipelor mai sus clasate. De data aceasta, însă, scorul înregistrat, 8-1 pentru gazde (Nicu Dincă 3, Ionel Lătea 2, Tudorică Macafei, Bogdan Rădulescu, Alex Ciocănescu / Nica), arată o diferență uriașă nu numai pe tabelă, cât și în jocul prestat de cele două combatante în această ediție de campionat.
Prin cele trei puncte obținute, Unirea Radomirești rămâne pe locul 4 în clasament, la numai 1 punct de podium, acolo unde, pe locul 3 se află Viitorul Coteana, și ea victorioasă (4-2) în fața celor de la Schitu. De reținut că în derby-ul rundei, în meciul de la Caracal dintre echipa gază – ACS Caracal (locul 2) și Oltul Curtișoara (locul 1), scorul a fost egal, 0-0. Alte meciuri cu goluri multe s-au mai înregistrat în partidele: FC Olt Scornicești – ACS Viitorul Rusănești 6-3 și Victoria Dăneasa – Oltețul Osica 3-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.