Acasă Actualitate Primarul Rotea se consultă cu cetăţenii. O nouă arhitectură urbană pentru Balș

Primarul Rotea se consultă cu cetăţenii. O nouă arhitectură urbană pentru Balș

75

De la preluarea mandatului de primar, Cătălin Rotea a pus pe primul loc comunicarea cu cetăţenii. Astfel, acesta vrea să se consulte cu bălşenii în privinţa noii înfăţişări a oraşului.
Propunerile pot fi transmise primăriei pe calea internetului, fie pe e-mail-ul instituţiei, fie pe pagina de Facebook.

„Administrația orașului nostru a demarat studiile de fezabilitate, aferente proiectelor de reamenajare urbană, pentru a fi depuse spre finanțare din fonduri europene. Noile proiecte de reabilitare peisagistică se vor derula în toate zonele de blocuri din Balș și includ:
– asfaltarea străzilor interioare – adiacente zonelor cu locuințe, modernizarea trotuarelor și a locurilor de parcare, reamenajarea spațiilor verzi, crearea de noi locuri de joacă etc. –
– Împreună, contribuim la creșterea calității vieții în orașul Balș și, de aceea, părerile dumneavoastră contează de fiecare dată și sunt foarte importante pentru noi.
Așteptăm orice sugestie, îmbunătățire sau solicitare, cu privire la aceste investiții pe care urmează să le facem, pe adresa de mail sau contul Facebook al Primăriei Balș: secretariat@primariabals.eu; facebook.com/PrimariaOrasuluiBals/”, spune primarul Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.