Acasă Administrație Prefectura Olt sare în ajutorul refugiaţilor din Ucraina

Prefectura Olt sare în ajutorul refugiaţilor din Ucraina

36

Printr-un comunicat de presă, Prefectura Olt anunţă că este pregătiră să ofere, în orice moment, sprijin pentru refugiații din Ucraina.
„Am primit solicitări din partea oamenilor de bine, oameni de rând, dar și societăți comerciale care doresc să ofere spații de cazare sau adăpost, lucru care ne obligă să lucrăm organizat.
Acțiunea noastră se conjugă acțiunii guvernamentale „Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, cât și acțiunilor organizate de autoritățile administrației publice din județ și ne va permite să gestionăm în mod organizat, unitar și eficient resursele puse la dispoziție de societatea civilă în cadrul acestei acțiuni umanitare.
În acest scop, a fost înființată linia telefonică cu numărul 0756087574, care funcționează 24 din 24 de ore, la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, ce funcționează în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Olt.
În situația în care la nivel județean vor exista foarte multe solicitări pentru adăpostirea refugiaților suntem pregătiți să operaționalizăm, prin intermediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, o tabără mobilă.
Îi felicit pe olteni pentru solidaritate și în încurajez să aibă în continuare empatie pentru cetățenii ucrainieni care sosesc în România”, se arată în comunciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.