Acasă Actualitate ALRO, ghid de bună practică în domeniul vaccinării

ALRO, ghid de bună practică în domeniul vaccinării

119

Compania românească, specializată în producţia şi prelucrarea de aluminiu, devine un reper în modul de administrare al sănătăţii publice în cadrul comunităţilor profesionale.
Astfel, în urmă cu câteva luni ALRO a desfăşurat una dintre cele mai ample campanii de vaccinare a angajaţilor, familiilor acestora, cât şi a colaboratorilor. Peste 1600 de persoane au fost imunizate pe cheltuiala companiei.
Acum, peste 60% dintre angajaţi sunt vaccinaţi. Lucrurile nu se opresc aici. Continuă proiectul de imunizare prin oferte de motivare. Astfel, persoanele care se vaccinează vor primi o bonificaţie de 100 de lei după prima doză, cât şi o zi liberă pentru fiecare doză de vaccin. Ţinta este sănătatea membrilor echipe ALRO, o imunizare cât mai mare, pentru a limita efectele nedorite ale unei boli cu impact major asupra societăţii contemporane.
ALRO, prin multiplicarea eforturilor de a susţine sănătatea resursei umane interne, poate fi considerată un model de practică corporatistă.
La această acţiune, sindicatele reprezentative subscriu proiectului patronatului, încurajând vaccinarea membrilor structurilor respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.