Acasă Actualitate Jandarmeria Olt: „Scopul nostru nu este acela de a sancţiona, ci de...

Jandarmeria Olt: „Scopul nostru nu este acela de a sancţiona, ci de a limita raspândirea virusului”

61

Într-un comunicat de presă, Jandarmeria Olt, prezintă cifre legate de numărul de jandarmi prezenţi la datorie în week-end-ul trecut şi sancţiunile cu valorile aferent. Totodată, aceştia precizează care este rolul lor în acţiunile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„Acţiunile jandarmilor au continuat şi în acest sfârşit de săptămână, fiind executate misiuni pentru menţinerea ordinii şi siguranţei cetăţenilor pe toată raza judeţului Olt.
În acest weekend au fost prezenţi la datorie peste 170 de jandarmi, care au desfăşurat mai multe acţiuni, printre care şi acţiuni cu caracter preventiv pe linia prevenirii raspândirii noului coronavirus.
Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au constatat peste 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.200 lei, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020.
Scopul nostru nu este acela de a sancţiona, ci de a limita raspândirea virusului.
Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni vă recomandăm să respectaţi următoarele măsuri de protecţie sanitară: folosiţi, în mod corect masca de protecţie, nu vă atingeţi ochii, nasul sau gura cu mâinile neigienizate, evitaţi locurile aglomerate unde sunteţi expuşi la contact direct sau la interacţiune cu un număr mare de persoane, păstraţi o distanţă semnificativă faţă ceilalţi cetăţeni, evitaţi contactul cu suprafeţele care sunt atinse în mod frecvent şi de alte persoane”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here