Acasă Actualitate Kaufland reacţionează!

Kaufland reacţionează!

299

Poziția oficială a companiei Kaufland România

Ca urmare a articolului https://ziaruldeolt.ro/2019/09/16/o-fi-la-oferta-kaufland-distruge-copaci-la-slatina/, publicat în data de 16.09.2019, Kaufland România transmite clarificări și solicită publicarea dreptului la replică după cum urmează:

Kaufland România respectă legislația în vigoare în toată activitatea sa și derulează investiția de lărgire a străzii prin intermediul unei firme specializate, în baza autorizației de construcție nr. 15/28.01.2019, având toate avizele necesare de la autoritățile locale, trafic rutier și mediu.

În urma verificărilor, vă confirmăm că semnalizarea lucrărilor pe timpul execuției corespunde cerințelor autorităților rutiere, fiind prevăzute cu bandă de acces și menținerea permanentă a trotuarului pentru pietoni.

Lucrările se vor încheia în câteva zile, luni, 23 septembrie. După finalizarea acestora, Kaufland România va planta 7 arbori pe suprafața verde din parcarea magazinului.

Compania a realizat investiția de lărgire a drumului din dorința de a contribui la fluidizarea traficului, în beneficiul întregii comunități, nu doar a clienților săi, și va dona lucrarea finalizată Primăriei Slatina, pentru a face parte din domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.