Acasă Administrație Primăria Balş. Mitocănie împinsă la extrem!

Primăria Balş. Mitocănie împinsă la extrem!

1626
    După ce s-a văzut cu semafoare inteligente, pe principala arteră, montate de CNAIR, după demersurile repetate făcute de senatorul de Olt, Siminica Mirea, postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei Balş, este un text plin de neadevăruri şi de mitocănii urbane:

„În sfârșit, semaforizarea de la Balș începe să prindă contur!
În calitate de primar, dar și de locuitor al orașului, dl. Mădălin Ady Teodosescu ține să mulțumească pentru implicare CNAIR, Poliției Balș, firmei care realizează lucrările, angajaților Primăriei Balș care se ocupă de acest proiect și, nu în ultimul rând, doamnei senator Siminica Mirea și celorlalti parlamentari de Olt care își aduc aminte de locuitorii orașului Balș și ai județului odată la 4 ani…”.

Iată neadevărurile: Poliţia Balş, în implementarea acestui proiect, a fost martor la căratul… stâlpilor de semafor. Angajaţii primăriei au contribuit prin priviri aruncate constructorilor pe durata lucrării. În schimb, să spui de Siminica Mirea că-şi aduce aminte, o dată la patru ani, de problemele bălşenilor, e o mitocănie specifică. Fără intervenţia doamnei senator, fără presiunile constante făcute la Ministerul Transporturilor (încă de anul trecut), astăzi semafoarele de la Balş erau doar la faza de studiu de fezabilitate. Eventual, făcut de primărie, cu partenerii tradiţionali, la preţuri de băncuţe, achiziţionate una la preţ de trei. Până atunci, drum bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.