Acasă Actualitate Percheziţii la Olt

Percheziţii la Olt

236

13 percheziții domiciliare au fost efectuate de polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, pe 29 mai a.c., la locuinţele unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. Astfel, în sprijinul colegilor săi au venit şi poliţişti ai Poliţiilor municipiilor Slatina și Caracal. 10 mandate de aducere au fost puse în executare de oamenii legii. Bănuiţii au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor prevăzute de lege pe această speţă.
„Peste 145 de kg. de tutun mărunțit și aproximativ 3.000 de euro ridicate de polițiști în urma perchezițiilor. 12 persoane conduse la sediul poliției pentru audieri.
La data de 29 mai a.c., polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza județului Olt.
Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de trei grame, peste un kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri, prevăzută de Codul Fiscal.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 145 de kg de tutun mărunțit, patru instalații artizanale de mărunțit tutunul și aproximativ suma de 3.000 de euro.
12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.
La acțiune au participat 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.