Acasă Politic Prin Marius Oprescu. PSD OLT ia atitudine!

Prin Marius Oprescu. PSD OLT ia atitudine!

358

Imediat după ce a fost achitat la instanța de fond, într-o cauză penală, fostul președinte al PSD, Victor Ponta, a început o campanie de racolare a unor membri, foști colegi din PSD…
La Olt, situația este în premieră comenbtată de Marius Oprescu, președintele executiv al organizației județene. Poziția sa, venită în seara zilei de 24 mai 2018, este următoarea:

„Organizația PSD Olt condamnă atitudinea arogantă, cu care de altfel ne-am obișnuit, a lui Victor Viorel Ponta, un fost membru PSD, rămas fără job, care încearcă să-și câștige capital de imagine, aruncând în spațiul public „disensiuni” imaginare în rândul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat.
Este dezamăgitor față de milioanele de membri și simpatizanți care, acum patru ani, i-au oferit votul de încredere și pe care azi îl înmulțește cu zero, prin atitudinea sfidătoare față de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral.
Vizavi de plecările câtorva membri, suntem convinși că nu reprezintă nimic altceva decât expresia plății unor polițe mai vechi, pe care aceștia le aveau față de fostul membru PSD.
Organizația PSD Olt rămâne o echipă sudată, determinată să sprijine programul de guvernare și echipa care îl implementează, din respect față de votul istoric care ne-a fost conferit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.