Acasă Administrație Primarul Florin Tiutiu și faptele sale

Primarul Florin Tiutiu și faptele sale

50

O simplă vizită la Nicolae Titulescu arată altceva decât spun detractorii care folosesc pagini false pentru a pune la îndoială spiritul gospodarului care a făcut din Nicolae Titulescu o localitate dezvoltată, unde elementele de infrastructură sunt semne ale civilizației. Și nu numai. La Nicolae Titulescu, primarul ales și reales este lângă comunitate.

Una dintre cele mai frumoase biserici din sudul României
Un superb locaș de cult, un monument de arhitectură ortodoxă, a beneficiat întotdeauna de suportul primarului pentru ca astăzi, să fie un monument de care oamenii locului sunt mândrii.
Aici, primarul a susținut tot ce se putea face pentru ca astăzi, asezământul să fie o mândrie a comunității. Resfințirea sa de acum câțiva ani este doar o etapă de credință și devotament.

 

Rețea de apă și canalizare
Unul dintre cele mai fiabile proiecte de alimentare cu apă și canalizare, demarat și încheiat cu mult înaintea altora la nivelul județului Olt, este la Nicolae Titulescu. Aici, rețeaua deservește întreaga comunitate, iar funcționalitatea sa asigură un mediu sănătos. Totul, amprentă a spiritului gospodăresc al unui primar dedicat interesului public.

 

O școală modernă, întotdeauna deschisă educației tinerei generații
În comuna Nicolae Titulescu, după o renovare capitală, în timpul mandatului primarului Florin Tiutiu, funcționează una dintre cele mai moderne unități școlare din ruralul județului Olt. Toate condițiile igienico-sanitare, educaționale sunt garanția că procesul de învățământ se desfășoară în condiții excepționale.

Dintr-o groapă de gunoi, un parc modern
Până să vină Florin Tiutiu primar, în locul imaginii alăturate, aici era o groapă de gunoi necontrolată. Când ochiul gospodarului vede altceva, imaginea prinde contur. Iar beneficiul este al întregii comunități.
Avem astăzi o zonă de recreere într-un loc pe care oamenii locului nu și-l puteau închipui așa. Alte comentarii decât imaginea, în sine, sunt de prisos.

Recreere, performanță și timp liber
Una dintre cele mai frumoase echipe de fotbal din ligile secunde, cu performanțe notabile, înzestrată cu o infrastructură impecabilă este la Nicolae Titulescu. Parteneriatul public-privat, funcționează pe deplin. Sumele atrase de la Iris Nicolae Titulescu, permit performanțe notabile aproape an de an. Aici își regăsesc tinerii pasiunea pentru sport, iar ceilalți oameni din comună, un bun prilej de a petrece la mecirile de acasă ale echipei, timp liber.

La Nicolae Titulescu, pentru a cuprinde întreaga agendă a unui primar gospodar, ar fi nevoie de scris o carte. Nu o facem astăzi, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.