Acasă Actualitate Senator Liviu Voiculescu : „5% TVA la produse pentru nou născuți!!”

Senator Liviu Voiculescu : „5% TVA la produse pentru nou născuți!!”

13

Liviu Voiculescu susţine o idee exclusiv liberală, care poate veni în sprijinul tuturor familiilor care au/vor avea copii și care, în general, suportă cheltuieli suplimentare pentru nevoile acestora.
„Concret, PNL propune ca măsură legislativă:
– reducerea TVA-ului la 5% pentru produsele esențiale pentru copii: lapte praf, mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă, precum și articole și accesorii de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii,
– reducerea TVA-ului la 5% pentru scaunele auto pentru copii, absolut necesare pentru siguranța copiilor.
În plus, măsura reducerii TVA-ului pentru astfel de produse este permisă de directivele europene în domeniu și, în același timp, este în deplină concordanță cu viziunea politicilor publice liberale destinate familiilor cu copii din România.
PNL va depune acest proiect spre aprobare în această săptămână.”

1 COMENTARIU

  1. Cu totii ne dorim sa avem parte de masuri legislative care sa vina in sprijinul familiilor cu copii si eu sustin propunerea lui Liviu Voiculescu formulata de Partidul National Liberal. Automat, aceasta se va traduce in niste beneficii concrete: reducerea costurilor suplimentare aferente articolelor si produselor exclusive pentru copii si masurile necesare pentru siguranta acestora. Asa cum o arata Liviu Voiculescu, aceasta masura legislativa ofera beneficii tuturor familiilor cu copii, indiferent de bugetul acestora. Cu siguranta, o astfel de masura legislativa este necesara pentru a sustine familiile din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.