Acasă Actualitate ȘI TOTUȘI PACEA VA DĂINUI!

ȘI TOTUȘI PACEA VA DĂINUI!

261

CONPLANETARI, CHIAR NU „VINE” AL III-LEA RĂZBOI MONDIAL!
Lucrurile nu sunt așa cum par. În ciuda unor „întâmplări” nefirești care se petrec sub ochii noștri, în lume, analizând „subtilitățile” trecutului, cu preponderența sec. XX, observând cu realism maxim PREZENTUL și privind cu încredere în VIITOR, apreciem cu siguranță că nu va mai fi un război mondial care ar ucide miliarde de oameni, fără motiv.

Pornind de la aceste considerente, mi-am pus întrebări și mărturisesc că am găsit răspunsuri care mi-au întărit convingerea că omenirea are viitor sigur și că această perioadă istorică nu trebuie să ne sperie! Punând într-o nouă logică istorică evenimentele care se simt, se intuiesc, se pot transforma în argumente solide ce demonstrează că PACEA se impune AZI, pe planetă ca un CONCEPT ce va fi acceptat de TOȚI ca LITERĂ DE LEGE, iar RĂZBOIUL MONDIAL va deveni imposibil.
1. AZI nu va mai fi posibil un scenariu gen asasinarea arhiducelui FERDINAND care să poată inflama actuala generație în favoarea declanșării unei DISTRUGERI masive a umanității, la dimensiunile începutului de mileniu III, mai ales.
2. Nu există și nu vor apărea în lume lideri gen HITLER – MUSSOLINI – STALIN, care să nu mai aibă loc în spațiul lor vital pentru a-și arunca NAȚIUNILE, fără logică, într-un război nimicitor. JAPONIA de azi este ALTA, care sub influența „HIROȘIMEI și NAGASAKI”, poporul japonez ar simți că „trăiește” sfârșitul lumii din nou.
3. Liderul nord-coreean va fi „calmat” de cei doi „MARI ALIAȚI” lămurindu-l să „nu atace primul” numai că un prim-atac nu va fi nicicând și nici de unde…
4. În ciuda declarațiilor belicoase, AMERICA POPULARĂ se simte AZI și este minunată ori după un război mondial știe că nu va mai fi „așa” și, în consecință, nu va accepta să cunoască durere și umilire cauzate de un război nedorit de EA.
5. Vecinul de la RĂSĂRIT este mulțumit că și-a revenit și cu ce „ARE ACUM” și orice s-ar spune în ultima vreme și-a redus ambițiile militar-teritoriale față de UCRAINA și ȚĂRILE BALTICE.
6. MAREA PUTERE ASIATICĂ are un alt fel de POLITICĂ, aceea de răbdare seculară, în speranța că motorul ei capitolisto-comunist va funcționa „pașnic” pentru a-și asigura o creștere economică vertiginoasă permanentă, cu care să se impună „pașnic” în lume (vezi uriașele acorduri economice cu S.U.A – noiembrie 2017).
7. UNIUNEA EUROPEANĂ are probleme cu „cutia de viteze” defectă, căci unele țări – cum ar fi cele din grupul VIȘEGRAD vor să-și folosească motoarele proprii și nu la remorca motorului franco-german.
8. Prin „nimicirea” statului ISIS, Europa nu va mai fi invadată de valuri de imigranți extraeuropeni, căci aceștia se vor așeza în țările lor.
9. Chiar și pentru CEI din SPATELE UȘILOR ÎNCHISE războiul nu este o opțiune, căci un război nuclear este nimicitor, încât sistemul solar ar pierde o PLANETĂ – poate singura populată, și atunci – ADIO – TOTUL…
10. În loc de CONCLUZIE – PĂMÂNTUL are loc pentru TOȚI și oricum „s-ar învârti” LUMEA – NU VA FI UN RĂZBOI MONDIAL.

Profesor,

Ion PĂTRAȘCU
Slatina – Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.