Acasă Administrație Determinare, viziune, integritate. Buget, Scorniceşti, 2023

Determinare, viziune, integritate. Buget, Scorniceşti, 2023

74

Primarul Daniel Tudor, de la Scorniceşti, ne-a obişnuit ca la fiecare început de an să transmită direcţii din proiectul de buget pentru anul în curs. Totul, într-o transparenţă specifică modului cum acesta îşi susţine toate demersurile sale administrative de când a fost ales primarul oraşului. Principalele direcţii sunt legate de dezvoltarea unitară a oraşului, continuarea investiţiilor începute până acum şi demararea altora noi. Subordonat deviziei „Determinare, viziune, integritate”, Daniel Tudor nuanţează ce-i de făcut în oraş şi care vor fi benefiile reale asupra comunităţii, urmare a aplicării bugetului aflat cum la faza de proiect. Scorniceştiul de astăzi nu mai seamănă cu cel de dinainte de venirea ca primar a lui Daniel Tudor şi reprezintă o etapă pentru oraşul de mâine.

„Ca de fiecare dată, în această perioadă a anului, suntem gata să supunem la vot Proiectul de Buget ce cuprinde toate obiectivele importante propuse spre a fi demarate şi ulterior implementate în localitatea noastră. Ţin să subliniez faptul că în afară de toate acestea mai avem în agendă şi alte proiecte la fel de importante pe care vă asigur că le voi aduce în atenţia dumneavoastră, pe fiecare la timpul potrivit!
Personal, îmi doresc să avem cu toţii un an deosebit, cu cât mai multe realizări şi satisfacţii pe toate planurile! În acest sens, vă aduc la cunoştinţă principalele proiecte ale anului 2023 pe care, pas cu pas, cu aceeaşi determinare, responsabilitate şi muncă în echipă, le vom duce la bun-sfârşit”, spune primarul.

– continuarea proiectului privind extinderea reţelei de apă şi canal;
– demararea extinderii reţelei de gaze;
– continuarea asfaltarea străzilor din satul Jitaru, Şuica, Str. Troneşti, Str. Giurgiului şi Bircii, urmând ca după finalizarea lucrărilor de canalizare să asfaltăm şi Teiuşul;
– construirea unui teren de fotbal sintetic în satul Chiteasca;
– reabilitarea spaţiilor verzi în zona stadionului;
– continuarea lucrărilor de modernizarea a trotuarelor şi parcărilor din oraşul Scorniceşti;
– modernizarea iluminatului public, acolo unde lucrările nu s-au efectuat încă;
– reabilitare şi modernizare şcoli: Şcoala Generală Bircii, Mărgineni, Jitaru, Grădiniţa Chiteasca;
– reabilitare Liceu Constantin Brâncoveanu;
– actualizare PUG şi PUZ;
– modernizare şi extindere monitorizare video;
– betonare (asfaltare) străzi laterale în oraşul Scorniceşti;
– construire creşă în sat Bălţaţi;
– reabilitare fostul sediu al primăriei;
– înfiinţare azil pentru persoanele cu probleme.
– reabilitare termică a blocurilor din oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.