Acasă Politic Liviu Voiculescu: „Programul «Sprijin pentru România» a primit finanțare pentru 2023”

Liviu Voiculescu: „Programul «Sprijin pentru România» a primit finanțare pentru 2023”

24

Senatorul Liviu Voculescu prezintă, pe pagina sa de scializare, o serie de proiecte pe care Guvernul le va continua și în acest an. Este vorba de programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile.
„A fost deja aprobată schema de ajutorare pentru plata facturilor la energie, prin care beneficiarii vor primi în lunile februarie și septembrie câte 700 lei.
Programul „Sprijin pentru România” a primit finanțare pentru 2023, iar beneficiarii vor continua să primească, la două luni, câte 250 lei pentru achiziția de alimente și mâncare caldă.
Elevii din medii defavorizate vor primi un ajutor de 500 lei pentru achiziția de rechizite și îmbrăcăminte, pe parcursul anului școlar 2022-2023.
Anul 2023 aduce și câteva programe noi, precum cel prin care mamele cu nou-născuți, provenite din medii dezavantajate, vor primi tichet social de 2.000 lei.
Printr-un alt program nou, se vor finanța cursuri de reconversie profesională și vor fi subvenționate locurile de muncă destinate tinerilor șomeri din mediul rural.”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.