Acasă Actualitate Să facem bine! Misiune îndeplinită la Liceul Tehnologic Crâmpoia

Să facem bine! Misiune îndeplinită la Liceul Tehnologic Crâmpoia

40

La Crâmpoia, lecţia de altruism este predată de elevii de la Liceul Tehnologic Crâmpoia, care au organizat un frumos târg de Crăciun, cum aşa trebuie făcut: cu scop caritabil. Pentru a veni în anutorul semenilor care au mai puţin. Prima ediţie a fost un succes, iar asta se datorează elevilor, cadrelor didactice şi directorului şcolii, Denisa Neacşu. De asemenea, şi Primăriei Crâmpoia, care a modernizat şcoală şi a investit în educaţia copiilor. Elevii au promis că pentru anul viitor se vor pregăti şi mai bine.
Invitatul special a primei ediţii, organizate la şcoală, a fost senatorul Siminica Mirea, care i-a felicitat pe copii pentru demersul lor.

„Copiii sunt viitorul pe care trebuie să contăm. În ei investim, în educaţia lor, în formarea lor ca oameni pentru mâine. Un bun exemplu de „aşa da” sunt elevii Liceului Tehnologic Crâmpoia, care au organizat un târg de Crăciun caritabil. Am primit invitaţia de a participa cu inima deschisă.
Vreau să le mulţumesc acestor copii pentru dăruirea lor, munca de a pregăti dulciurile şi obiectele de artizanat pe care le-au vândut. Banii nu au fost consideraţi profit, ci rezultatul unui gest de altruism. Exemplul dat de elevii de la această şcoală m-a emoţionat şi am încrederea că această ţară se bazează pe o generaţie altruistă.
Vreau să mulţumesc Primăriei comunei Crâmpoia, pentru că a investit în educaţie şi doamnei director Denisa Neacşu, pentru bunul management al unităţii de învăţământ.
Vă mulţumesc, dragi copii, pentru această zi minunată. Vă urez Sărbători cu bucurii!”, a declarat senatorul.

Articolul precedentFinal de proiect Erasmus plus la Școala „Gheorghe Magheru” Caracal
Articolul următorZile magice şi de muzică la Târgul de Crăciun din Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here