Acasă Învățământ Bucurii mari pentru cei mici. Daruri pentru prichindeii de la Grădinița cu...

Bucurii mari pentru cei mici. Daruri pentru prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 și Grădinița cu Program Normal „Dumbrava Minunată” din Caracal

767

Odată cu începerea sărbătorilor de iarnă, ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 6 decembrie, Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru” Caracal, în subordinea căreia se află Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 și Grădinița cu Program Normal „Dumbrava Minunată” din Caracal, oferă micuților cadouri de Moș Nicolae! Pentru a doua oară consecutiv, directorul unităţii de învăţământ, profesorul Iulian Ninel Nicolae, a avut şi un partener în acest demers. Este vorba despre SC TELDOTRANS SRL, reprezentată de managerul Elvis Marius Cazacu, care a oferit cadouri.

Un model de bună practică

La Caracal, educaţia arată altfel. Investiţia în educaţie din ultimii ani face diferenţa. Când există omul potrivit la locul potrivit. Acela care sfinţeşte locul. Aşa se întâmplă la Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru”, condusă cu pricepere şi dăruire de dascălul Iulian Ninel Nicolae. Acesta a reuşit, încă de la preluarea atribuţiilor impuse de funcţie, să transforme şcoala, pentru câteva ore pe zi, în a doua casă a elevilor. Un loc în care vii, înveţi şi pleci acasă cu un bagaj important de informaţii. Profesionalismul cadrelor didactice, logistica modernă şi un management de calitate, au făcut din Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru” Caracal, împreună cu toate unităţile din subordine, un model de bună practică în domeniul educaţiei din sudul judeţului Olt.

Principala menire a unui dascăl este să îmbogăţească sufletul şi mintea cu noţiuni utile vieţii. Iar pe lângă un bagaj de informaţii este nevoie şi de un zâmbet. Un alt proiect îndeplinit.
Ca în fiecare an, micuţii au primit cadouri şi au oferit la schimb zâmbete. Moş Nicolae a sosit, în avans, pentru 150 de preşcolari. Este exemplul bun de grijă pentru cei mici, care vor învăţa o lecţie importantă: să dăruiască. Lucru pe care îl vor face şi ei la rândul lor.

Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru”, împreună cu unităţile de învăţământ din subordine, reprezintă un loc special, unde implicarea dascălilor vine cu rezultate, care se văd la beneficiar.
Datorită nivelului crescut al calităţii actului intructiv-educativ, oferit de cadrele didactice, elevii sunt mândria unităţii de învăţământ, în urma rezultatelor obţinute la învăţătură.

A dărui, cea mai importantă lecţie
La Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru”, echipa elev-dascăl-părinte este una bine formată, iar acest parteneriat este benefic pentru un învăţământ de calitate, pentru elevii cu rezultate excepţionale şi pentru nişte părinţi care au încredere în locul în care se formează destine pentru o Românie de mâine a excelenţei.
„Sperăm ca și la anul să reușim să aducem bucuria sărbătorilor de iarnă pe chipul copiilor de la grădinițele și școlile noastre” declară directorul Iulian Ninel Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.