Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Olt, investiţie pentru sănătatea pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

Consiliul Judeţean Olt, investiţie pentru sănătatea pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina

27

În cadrul şedinţei de joi, 24 noiembrie a.c, aleşii judeţeni au votat os erie de proiecte, printre care şi două adresate investiţiilor în sănătate. Este vorba despre proiectele: „Achiziționarea de echipamente destinate reducerii infecțiilor nosocomiale pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina prin Planul Național De Redresare Și Reziliență” şi „modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Olt nr. 137/29.09.2022 cu privire la aprobarea proiectului «Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina» și a cheltuielilor legate de proiect”.

La finalul şedinţei, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a prezentat suma care va fi accesată pentru primul proiect, iar scopul este achiziţionarea unei singure linii de sterilizare.
„Este un proiect de aproximativ 6.000.000 de euro cu tot cu TVA, un proiect pe care încercăm să îl depunem pe PNRR. În mare parte, aparatura, care se va lua pe acest proiect, va fi destinată combaterii infecțiilor nosocomiale în Spitalul Județean de Urgență Slatina. Vrem să cumpărăm o singură line de sterilizare. Momentan, aveam paratea împărţite pe mai multe paviliaone. Mai avem de depus un alt proiect şi pentru Ambluatoriul spitalului.”, a spus preşedintele Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.