Acasă Actualitate Casa visurilor tale! A treia ofertă în cartierul General Argeşanu, Slătioara…

Casa visurilor tale! A treia ofertă în cartierul General Argeşanu, Slătioara…

246
Una dintre cele mai dezvoltate localităţi preurbane din sudul României este comuna Slătioara, aşezare limitrofă municipiului Slatina. Aici, în decursul ultimilor ani au prins contur adevărate cartiere rezidenţiale, unde cei care vor o casă pe pământ, fără vecini care să dea găuri cu bormaşina la ora doisprezece noaptea, pot găsi oaza de linişte şi locul unde se află intimitatea căutată…
Proiectul de la Slătioara s-a datorat modului cum titularul de drept al terenului a înţeles să organizeze, în cele două etape derulate până acum, procedurile de vânzare pentru suprafeţele pe care au prins contur aceste zone rezidenţiale.

A treia ofertă şi ultima în cartierul General Argeşeanu!
Din 10 septembrie 2022 s-a deschis ultima etapă de vânzare a loturilor de teren din cartierul General Argeşanu. Situat la cinci kilometri de Slatina, cu două căi de acces spre municipiu, pe Podul Olt şi pe barajul lacului de acumulare de la hidrocentrală, acest lot are un număr limitat de locuri. Primii solicitanţi, beneficiari ai actului de vânzare-cumpărare, primesc o reducere de 30% din valoarea terenului.
Loturile sunt cu suprafeţe de 600 şi 1.000 de mp. Iar preţul unui metru pătrat este de 45 de euro. Nu există niciun litigiu care să afecteze dreptul de proprietate al vânzătorului, iar intabularea în cartea funciară este o certitudine imprescriptibilă.

Facilităţi peste oraş…
Dacă multe dintre oraşele şi municipiile României au probleme reale în asigurarea pachetului integrat de servicii din zona utilităţilor esenţiale, apă, energie electrică, gaze naturale, canalizare, aici aceste servicii sunt iminente, iar beneficiarii terenurilor cumpărate se pot racorda cu uşurinţă.   Acest avantaj trebuie analizat şi din perspectiva preţului: dacă în Slatina, spre exemplu, suprafeţe similare în zone mărginaşe se vând cu peste 140 de euro/mp, la aceeaşi distanţă de cinci kilometri de zona centrală, lotul din cartierul Argeşeanu, oferit acum spre vânzare, vine cu un preţ redus la o treime faţă de oferta similară. Iar cine e raţional şi gândeşte la valoarea banilor săi, e lesne de înţeles ce trebuie să aleagă…

Persoană de contact, Barbu Văduva!
Pentru cei care deja se gândesc să opteze pentru un lot de casă în comunitatea General Argeşanu, persoana de contact este acelaşi Barbu Văduva! Cel care a garantat pe deplin şi contractele anterioare de vânzare-cumpărare din cele două loturi unde tranzacţiile s-au încheiat cu succes. Telefoanele de contact sunt: 0744.305.060, 0756.800.800.
Ca un argument compelementar, cei care ezită acum pot contacta pe oricare dintre proprietarii de terenuri/case, din cartierul deja existent, pentru a se convinge că o investiţie aici este sigură!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.