Acasă Actualitate Balş. Rotea, pe stradă!

Balş. Rotea, pe stradă!

52

Primarul Cătălin Rotea a promis, la preluarea mandatului de primar, că va păstra mereu un dialog descis cu cetăţenii. Noua iniţiativă a primarului de la Balş se desfăşoară sub sloganul „Începem munca în echipă!” şi are ca scop întâlniri cu cetăţenii în cartiere.

„De la începutul mandatului, m-am concentrat pe “administrația de birou”, proiecte de dezvoltare, unele noi, altele vechi, dar cu risc mare de a fi pierdute din cauza incompetenței fostei administrații, unele finalizate, altele demarate sau în curs de a fi deschise, pentru că dumneavoastră meritați, dar mai ales aveți dreptul să trăiți în condiții decente.
Începând cu această săptămână, extindem munca în echipă, aceeași care a adus schimbarea în Balș: EU și VOI! Vreau să mă întâlnesc față în față cu fiecare dintre dumneavoastră, în toate cartierele Balșului, să-mi spuneți nevoile, problemele și, de ce nu, nemulțumirile la adresa actualei administrații, iar eu să vin cu soluții, așa cum m-am angajat în septembrie 2020, când m-ați ales să vă fiu primar”, spune primarul Rotea.

Acesta se va întâlnii cu locuitorii din cartierele Corbeni – Româna joi, 19 mai 2022, începând cu ora 16:00, în fața Școlii din Cartierul Româna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.