Acasă Actualitate CAO, mobilizare pentru avaria de la Podul Olt

CAO, mobilizare pentru avaria de la Podul Olt

57

Compania de Apă Olt a finalizat lucrările la conducta de aducțiune de la Podul Olt. Astfel, echipa de intervenţie a înlocuit conducta de aducțiune care preia apa din forajele de pe malul drept al râului Olt, amplasată pe podul rutier care traversează Oltul.

„Echipa condusă de Florea Rață, directorul Sediului Secundar Slatina s-a mobilizat și intervenția de la Podul Olt a fost finalizată în timp record, fără a afecta alimentarea cu apă a municipiului Slatina.
Așa cum am anunțat, pe parcursul desfășurării acestor lucrări, au existat în unele zone ale orașului, fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei.
Deși a fost o intervenție dificilă, muncitorii noștri au făcut tot posibilul pentru ca alimentarea cu apă să nu fie oprită și locuitorii municipiului Slatina să nu fie afectați.
A fost înlocuită conducta de aducțiune pe o poțiune de aproximativ 75 de metri, urmând ca după deschiderea tronsonului II al Drumului Expres Craiova- Pitești care va prelua tot traficul rutier de pe ruta Craiova-Pitești, Podul Olt să fie închis circulației și toată conducta să fie reabilitată”, spune conducerea CAO într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.