Acasă Politic Marius Iancu: „Proiect național pentru sprijinirea companiilor românești”

Marius Iancu: „Proiect național pentru sprijinirea companiilor românești”

58

Deputatul Marius Iancu spune că PSD continuă să sprijine populația și firmele românești, așa cum s-a angajat prin Programul de Guvernare.
„Aproximativ 10 miliarde de lei, adică aproape 4 miliarde de euro, au fost alocate de ministrul PSD al Finanțelor, firmelor românești prin Ordonanța de urgență care s-a aprobat, azi, în ședința de Guvern. Noi programe de sprijin sunt lansate – Prima Casă și cele trei fonduri de garantare ( Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, Fondul Român de Contra-garantare și Fondul de Garantare a Creditului Rural).
Acestea susțin programele IMM PROD pentru industrializarea economiei, RURAL INVEST care finanțează afacerile din mediul rural, GARANT CONSTRUCT, destinat sectorului construcțiilor, iar INNOVATION este conceput pentru a încuraja proiectele inovative bazate pe noile tehnologii. Vremurile pe care le trăim ne arată că un stat fără industrie, agricultură, fără firme puternice, este vulnerabil și nu poate oferi siguranță cetățenilor săi!
De aceea, atunci când PSD a fost la Guvernare, am luat cele mai bune măsuri pentru susținere firmelor românești, pentru dezvoltarea fiecărui domeniu de activitate pentru că avem nevoie de cât mai multe produse românești pe piață!”, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.