Acasă Actualitate Pe calea ferată de la Milcov. Sfârşit tragic pentru un bărbat din...

Pe calea ferată de la Milcov. Sfârşit tragic pentru un bărbat din Slătioara

115

Un bărbat din Slătioara, în vârstă de 49 de ani, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tren Regio, care se afla în dreptul comunei Milcov. Bărbatul a fost acroşat de tren, iar pentru om nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul de către echipele de intervenţie.

Accindetul s-a petrecut în jurul orei 16:10, pe secția de cale ferată 101, Slatina – Piatra Olt, la kilometrul feroviar 196 + 450 metri, în comuna Milcov.

„Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Milcov, s-a produs un eveniment feroviar.
La faţa locului, s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina.
Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că, un tren Regio a acroșat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Slătioara, județul Olt.
În urma coliziunii, bărbatul a decedat, fiind transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

În urma accdentului, mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Poliţiştii continuă cercetprile pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea tragicului eveniment. În speţă, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.