Acasă Actualitate Investiţie în sănătate la Spitalul Balş. Extinderea serviciilor medicale

Investiţie în sănătate la Spitalul Balş. Extinderea serviciilor medicale

22

Începând cu 1 martie, bălșenii se pot adresa Policlinicii Spitalului Balș pentru patru noi patologii, care vor putea fi tratate în sistem ambulatoriu de către cadre medicale specializate, în cabinete moderne și dotate corespunzător. Este vorba despre:
– Oncologie;
– Endocrinologie;
– Gastroenterologie;
– Medicina Muncii.
„Reabilitarea spitalului din orașul nostru continuă și în perioada următoare, astfel că investim în modernizarea secțiilor: Pediatrie, Radiologie și Centrul de Evaluare și Tratament COVID. Necesitatea serviciilor de sănătate a reprezentat una dintre problemele fundamentale pe care locuitorii din orașul nostru au ridicat-o de fiecare dată când am discutat. Tocmai de aceea am transformat această cerință într-o prioritate investițională, cu atât mai mult cu cât ne confruntăm cu o situație dificilă în actualul context pandemic, care a restricționat accesul și mobilitatea intraspitalicească, iar adresabilitatea locală a crescut exponențial.”, spune Rotea.

Articolul precedentLiviu Voiculescu: „PNL a reuşit să desfiinţeze Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)”
Articolul următorPercheziţii la Olt. Persoane din judeţ, bănuite de activităţi ilegale în domeniul pescuitului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here