Acasă Administrație Primarul Nicușor Sîia face lumină la Radomirești!

Primarul Nicușor Sîia face lumină la Radomirești!

381
       Comuna Radomirești, din județul Olt, este una dintre localitățile din sudul României, ce are în fruntea sa un edil care știe și face întocmai ce trebuie făcut. Nicușor Sîia este primarul care, cu ambiție și multă implicare a dat o nouă față Radomireștiului. Seria investițiilor continuă cu modernizarea rețelei de iluminat public. Astfel, platforma candidatului de ieri, Nicușor Sîia, este astăzi promisiunea onorată de primarul cu același nume.
Într-o declarație, primarul de la Radomirești precizează următoarele:
„(…) Începând de sîmbătă 26. februarie 2022, am demarat lucrările unui alt proiect din platforma mea electorală 2020: «Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin eficientizarea Sistemului de Iluminat Public, comuna Radomirești, jud Olt» (corpuri de iluminat cu LED-uri, un număr de 402 bucăți), în valoare totală de 490.822,64 LEI, finanțarea realizîndu-se din veniturile Fondului pentru Mediu (AFM). Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că voi încerca ca fiecare punct din platforma mea electotală va fi dus spre îndeplinire”.
Investiția, adaptată timpurilor de astăzi, înseamnă un consum redus de energie, în paralel cu creșterea gradului de siguranță în comunitate. Banii alocați sunt obținuți din surse externe bugetului local, așa cum spune și primarul. Finalizarea lucrării, în funcție de starea vremii, va aduce un confort suplimentar la Radomirești. Așa cum merită oamenii din această comună…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.