Acasă Administrație Primăria Slatina se mobilizează. Sprijin pentru refugiaţii din Ucraina

Primăria Slatina se mobilizează. Sprijin pentru refugiaţii din Ucraina

53

Ziua de 24 februarie 2020 a venit cu război pentru Ucraina, fiind atacată de Federaţia Rusă. Mii de oameni au ales să plece din calea războiului, în general femei cu copii, pentru că bărbaţii între 18 şi 60 de ani sunt obigaţi să rămână în ţară, după decretarea Legii Marţiale. Situaţia este tensionată şi totul este imprevizibil.
Primăria Slatina vine în sprijinul refugiaților din Ucraina, prin amplasarea unui cort unde slătinenii pot trimite ajutoare în alimente neperisabile. Centrul de ajutor este funcţional din 28 februarie a.c.

„Dragi slătineni,
Primăria municipiului Slatina își exprimă solidaritatea cu populația civilă din Ucraina, grav afectată de recentele evenimente de pe teritoriul acestora.
Începând de mâine, 28.02.2022, pe Bd. A.I. Cuza, mai exact la Fântâna Speranței, prin intermediul Direcției de Asistență Socială va fi instalat un cort în vederea facilitării donațiilor de alimente neperisabile pentru refugiații din Ucraina.
Slătinenii care doresc să fie alături de refugiații din Ucraina, sunt așteptați în intervalul orar 8:00-17:00 în locația sus-menționată pentru a face donații de alimente neperisabile.
Împreună putem oferi un ajutor acestor oameni aflați în situații-limită!”, spune primarul Slatinei, Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.