Acasă Actualitate Unirea Radomirești, o victorie ce dă speranțe pentru sezonul care stă să-nceapă!

Unirea Radomirești, o victorie ce dă speranțe pentru sezonul care stă să-nceapă!

133
       Sâmbătă, 19 februarie a.c., în comuna Radomirești, condusă de primarul Nicușor Sîia, locuitorii din localitate s-au putut delecta cu un spectaculos meci amical de fotbal, jucat de echipa gazdă, Unirea, împotriva celor de la Oltul Curtișoara…
Deși echilibrul a fost evident încă din primele minute ale întâlnirii, prima repriză a adus un plus în jocul oaspeților care au reușit să deschidă scorul și au intrat cu avantaj minim la vestiare. După cele 15 minute de pauză, gazdele din Radomirești au fost mult mai eficiente la finalizare reușind să și puncteze de două ori, suficient pentru a se impune, la limită, cu scorul de 2-1.
Pentru Unirea Radomirești, victoria de sâmbătă redă speranțele în vederea returului de campionat ce stă să înceapă în Liga a IV-a, acolo unde activează și învinșii lor, cei de la Oltul Curtișoara cu care vor da piept într-o viitoare partidă oficială. Râmâne de văzut cine va avea câștig de cauză atunci, dacă Radomireștiul va reuși să practice același joc disciplinat, și care vor fi pozițiile finale pe care se vor clasa echipele menționate.
De reținut că primarul comunei Radomirești, Nicușor Sîia, cel care a susținut neîncetat echipa de fotbal a localității sale, preciza în urmă cu ceva timp că va rămâne de fiecare dată aproape de jucători săi cu speranța că-n viitorul apropiat vor reuși să obțină ceea ce puțini au astăzi curajul să gândească: promovarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.