Acasă Actualitate Dr. Florin Popa, noul director medical al SJU Slatina

Dr. Florin Popa, noul director medical al SJU Slatina

618
       Începând de astăzi, 9 februarie 2022, Spitalul Județean de Urgență Slatina are un nou director medical. După demisia doctorului Radu Ene, în poziția de director medical, la spital, a fost numit tot un chirurg. De data aceasta, plastician. Este vorba despre medicul primar Florin Popa.
Remarcat ca un vârf al valului de medici tineri veniți în ultima vreme la spitalul slătinean, Florin Popa este și un profesionist în domeniu. Intervenții excepționale reușite (cazul copilului de patru ani – http://ziaruldeolt.ro/2021/12/21/poveste-de-craciun-autor-dr-florin-popa-video/), un bun comunicator, capabil să dea tot ce e mai bun spitalului din a cărui echipă face parte.
Noul director medical a absolvit în anul 2011 Facultatea de Medicină și Farmacie din Craiova, este căsătorit și are o fetiță. Rămâne acum să dovedească și în poziția de director medical deschidere către sistem, empatie către pacient și colaborare bazată pe principiile fundamentale ale medicinei cu colegii de la spital.
Mai rămâne vacant un post la spital. Sau, cine știe, se poate merge și pe cumul de funcții: purtător de cuvânt, atribuție deținută de același doctor, Florin Popa…
Articolul precedentMarius Iancu: „Punem în funcțiune 3 hidrocentrale abandonate”
Articolul următorCovid la Olt. Peste 500 de cazuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here