Acasă Actualitate Gigel Ştirbu: „Este un moment pe care nu putem să-l aruncăm în...

Gigel Ştirbu: „Este un moment pe care nu putem să-l aruncăm în conul ignoranţei şi al uitării”

44

Deputatul Gigel Ştirbu reaminteşte un capitol important şi dureros al istoriei: Holocaustul. Acesta spune că această comemorare este un moment de reflecţie pentru noi toţi:
„Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului este ziua de 27 ianuarie din fiecare an și este prima comemorare universală a victimelor Holocaustului.
Este un moment pe care nu putem să-l aruncăm în conul ignoranţei şi al uitării. După cel de-al Doilea Război Mondial, Holocaustul a intrat în conştiinţa publică ca o tragedie uriaşă umană. Şi un lucru este incontestabil: această tragedie nu trebuie să se mai repete vreodată în istoria omenirii. Comemorarea Zilei holocaustului invită la un moment de reflecţie pentru noi toţi asupra ororilor prin care a trecut poporul evreu, invită la detectarea tuturor metodelor pentru prevenirea şi combaterea relansării ideilor rasiale. Nu trebuie să uităm niciodată holocaustul, pentru ca holocaustul să nu se mai repete niciodată!”.

Articolul precedentSiminica Mirea: „Orice demers care vizează binele și bunăstarea tuturor românilor, va fi prioritar pentru noi!”
Articolul următorEmil Albotă: „Facturi mai mici la energie și gaze, de la 1 februarie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here