Acasă Actualitate Jandarm oltean, erou pe pârtie!

Jandarm oltean, erou pe pârtie!

63

Ministerul Afacerilor Interne şi-a format o tactică de PR din faptele făcute de angajaţii din Poliţie, Jandarmerie, de la Pompieri etc. Reţeta e simplă. Angajatul se află în timpul liber, dă peste un obiect (portofel, rucsac şi altele), îl găseşte imediat pe propietar şi apoi se face o poză „erou”-aparţinător. Urmează comunicatul de presă cu toată povestea. Fondul este bun, un exemplu de bun civism. Forma e de publicitate. Probabil, e obligaţie de serviciu, ca, atunci când dau peste ceva de genul acesta, să anunţe unitatea imediat, pentru buna imagine. Redăm comunicatul Jandarmeriei Olt:

„1200 euro, 3000 lei, acte de identitate și alte documente personale – toate într-un portofel pierdut! Din fericire, găsit de colegul nostru plutonier adjutant Parșucă Vasile, din cadrul Detașamentului de Jandarmi Balș.
El se afla ieri, 15 ianuarie a.c. pe pârtia de la Rânca, județul Gorj când a observat, căzut, portofelul cu pricina.
Printre bani și documente a găsit și bonul primit la cazare în stațiune și astfel l-a găsit pe posesor imediat. Îl felicităm și noi pe Vasile pentru gestul său și spiritul civic de care dă dovadă de fiecare dată!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.