Acasă Politic Marius Iancu: „PSD își respectă angajamentul”

Marius Iancu: „PSD își respectă angajamentul”

23

Bugetul de stat pe anul 2022 este un buget de echilibrare economică și socială, de protejare a puterii de cumpărare, un buget care va reduce inflația și va stabiliza economia.
Deputatul Marius Iancu spune că PSD își respectă angajamentul și a inclus în acest buget pachetul cu cele 10 măsuri care vor crește nivelul de trai al românilor!
„517 miliarde lei din buget vor fi pentru români și pentru companiile care produc în România! Pentru menținerea puterii de cumpărare, pentru salarii, pensii și alocații, pentru susținerea locurilor de muncă, a investițiilor și pentru combaterea pandemiei!
Peste 10 milioane de români cu venituri mici și medii vor beneficia de creșterea veniturilor!
Se majorează alocațiile de stat pentru copii la 600 de lei, pentru cei până la 2 ani și la 243 lei, pentru copiii de la 2 la 18 ani.
Cresc salariile profesorilor și pentru anumite categorii medicale.
Indemnizația socială minimă se majorează la 1000 lei.
2,5 milioane de pensionari cu venituri mici vor primi ajutor financiar diferențiat de până la 1200 lei, în luna ianuarie, pentru a suporta creșterea prețurilor la utilități.
Punctul de pensie va crește cu 10% de la 1 ianuarie 2022.
Niciuna din aceste măsuri nu ar fi fost cuprinsă în Bugetul de Stat pe anul 2022, dacă PSD nu era la guvernare! La fel cum românii sunt alături de noi, și noi suntem alături de ei!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.