Acasă Actualitate Situaţie… explozivă la Vişina. Poliţia de Frontieră a intrat pe fir

Situaţie… explozivă la Vişina. Poliţia de Frontieră a intrat pe fir

133

Miercuri, 15 decembrie a.c., Polițiștii de Frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt – I.T.P.F. Giurgiu împreuna cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliția Orașului Corabia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Vișina, la un bărbat de 25 de ani, care a fost prins cu mâţa în sac.

„În urma activităților desfășurate, au fost descoperite 7.247 de articole pirotehnice, constând în baterii de artificii și petarde.
Totodată, în cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că persoana sus-menționată nu deținea documente de proveniență și nici autorizație legală pentru efectuarea de operațiuni cu astfel de produse. În prezent, se efectuează cercetări față de persoana în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de derularea de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de art, 37, alin. 1, lit. a din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.