Acasă Politic Siminica Mirea: „Nu mai putem permite adâncirea României într-o situație și mai...

Siminica Mirea: „Nu mai putem permite adâncirea României într-o situație și mai dezastruoasă decât este!”

33

Senatorul Siminica Mirea a votat, pe 20 octombrie, împotriva propunerii de nou guvern ormat de Dacian Cioloş. Acest guvern a primit votul a doar 88 de parlamentari din cei 234 care ar fi putut oferi votul de încredere necesar.
„Așa cum am amintit, alături de colegii mei social democrați, am votat împotriva premierului desemnat și a cabinetului propus!
Nu mai putem permite adâncirea României într-o situație și mai dezastruoasă decât este! Suntem în plină criză sanitară și economică, iar oamenii aflați la Putere sunt preocupați mai mult de prelungirea acestei agonii, decât de îndepărtarea ei.
Așa cum era previzibil, Guvernul propus a fost respins la votul din Parlament. Cu toate acestea, iresponsabilitatea și sfidarea la adresa românilor trebuie să înceteze urgent, iar cei care au fost și continuă să fie părtași la această mișcare sinistră, trebuie sancționați!
România riscă să intre într-un cerc vicios al dezastrului, din moment ce nimeni nu este preocupat de redresarea situației. Partidul Social Democrat susține în continuare formarea unui Guvern de specialiști până în primăvara, când alegerile anticipate pot fi organizate. Acest haos sinistru trebuie să oprit!”, spunea senatorul la acea dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.