Acasă Actualitate Jandarmii olteni, donatori de plasmă

Jandarmii olteni, donatori de plasmă

19

Jandarmii olteni s-au alăturat campaniei: „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!” a Ministerului Afacerilor Interne prin care este organizată activitatea de donare a plasmei și sângelui, în care să fie implicați câți mai mulți lucrători ai ministerului, în această perioadă de grea încercare pentru țara noastră.

„Jandarmii olteni au răspuns apelului din dorința de a veni în sprijinul cetățenilor care au nevoie de aceste unități transfuzabile, inclusiv a celor internați în unitățile medicale din județul Olt.
Alături de polițiști și pompieri de frontieră am contribuit la reducerea deficitului de sânge, campania „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!” va continua și în perioada următoare, astfel încât să fim în măsură să ajutăm cât mai multe persoane.
De asemenea, personalul care a fost diagnosticat cu noul coronavirus, depășind cu bine afecțiunea, a donat plasmă pentru cei care luptă acum cu boala. Pandemia ne impune distanțare fizică, dar rămânem împreună, solidari și responsabili!”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.