Acasă Administrație Balş. Iluminat public modern

Balş. Iluminat public modern

44

Balşul, oraşul condus de Cătălin Rotea, se află într-un amlu proiect de modernizare. Primăria a demarat un proiect, care se află în stadiu de implementare, privind iluminatul în urbea de lângă Olteţ.
În cadrul proiectului, au fost schimbate 760 lămpi led, care înseamnă un consum redus de energie și un spectru luminos potrivit.
Proiectul continuă cu extinderea iluminatului și anul viitor, când vor fi înlocuite restul de aproximativ 400 lămpi led.
„Mai mult decât necesar în orașul nostru, sistemul public de iluminat a beneficiat de modernizare, prin accesarea fondurilor guvernamentale în valoare de 1 milion lei, cu ajutorul Administrației Fondului pentru Mediu”, se arată pe pagina de socializare a primăriei.
De asemenea, Primăria orașului Balș va monta stâlpi stradali și pe străzile, care nu au beneficiat de iluminat până în prezent:
Prelungirea Tudor Vladimirescu, Intrarea Turda, Aleea Cimitir Vârtina, Strada Răsăritului, Strada Gheorghe Vasilescu, Strada Plopului – parțial, Intrarea Frații Buzești, Strada Depozitelor – Cimitir.
Astfel, la finalul proiectului vor fi acoperite toate zonele din #orașul_Balș, cu iluminat stradal nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.