Acasă Actualitate Caracal. Capitala Romanţiului nu a primit nici un ban din Fondul de...

Caracal. Capitala Romanţiului nu a primit nici un ban din Fondul de Rezervă

28

Primarii liberali din Olt au primit bani de la Guvernul Cîţu, care a picat săptămâna trecută în Parlament. Executivul a alocat, pentru judeţul Olt, suma de 15.803 mii lei. Guvernul interimar a dat sume mari de bani, din fondul de rezervă al Guvernului, primăriilor liberale, în timp ce primăriile social-democrate nu au primit sume importante sau chiar nimic. Slatina sau Caracal, Gostavățu, Ipotești, Leleasca, Mărunței, se numără printre localităţile care nu au primit niciun ban.
„Guvernul Cîțu a blocat proiectele de dezvoltare ale Municipiului nostru. Orașul CARACAL nu a primit nici un leu din Fondul de Rezervă pentru proiectele locale.
Guvernul interimar Cîțu a alocat peste un miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, potrivit Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care subliniază că, în acordarea banilor, nu s-a ținut cont de culoarea politică a primarilor. Totuși, sumele cele mai mari sunt alocate primăriilor conduse de liberali.
În județul Olt, Slatina și Caracal nu au primit nimic!!!
Sumele cele mai mari merg, așadar, în Olt, la primăriile liberale, în vreme ce localitățile conduse de primari PSD primesc sume nesemnificative. Și nu doar în Olt!”, se arată într-o postare de pe pagina de socializare a Primăriei Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.