Acasă Administrație Slatina. Primarul Emil Moţ, faţă în faţă cu Ambasadorul Franţei

Slatina. Primarul Emil Moţ, faţă în faţă cu Ambasadorul Franţei

59

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreședintele Virgil Delureanu, prefectul judeţului Olt, Florin Homorean şi primarul Slatinei, Emil Moţ, au fost gazdele Excelenței sale, doamna Laurence Auer, Ambasadorul Republicii franceze în România.
În cadrulevenimentului s-a subliniat importanța cooperării dintre Franța și România, instituția noastră primind, din partea doamnei ambasador, promisiunea certă de reluare a relațiilor de înfrățire cu departamentele franceze în domeniul agricol, cultural, agro-turistic sau formare profesională.
„Am avut onoarea de a participa la vizita oficială a doamnei Laurence Auer, Ambasadorul Republicii Franceze în România, și a delegației care a însoțit-o.
În cadrul întâlnirii, am purtat discuţii privind direcţii şi oportunităţi de dezvoltare pentru companiile locale. În plus, cu prilejiul acestei vizite, s-a subliniat importanța cooperării dintre Franța și România, dezbaterea acoperind o gamă largă de subiecte precum accesarea fondurilor europene, importanța unei platforme industriale puternice dar și reluarea relațiilor de înfrățire cu departamentele franceze în formare profesională”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.