Acasă Actualitate DGASPC OLT, mesaj emoționant pentru vârstnici…

DGASPC OLT, mesaj emoționant pentru vârstnici…

71
Astazi, 1 octombrie 2021, începând cu anul 1991, la nivel mondial, se sărbătoresc persoanele vârstnice, o zi instituită la 14 decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).
Și la Olt, acest eveniment a fost de fiecare dată marcat așa cum se cuvine, mai ales de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, indiferent de vremurile pe care, din diverse cauze, cu toții am fost nevoiți să le parcurgem.
În acest sens, printr-un comunicat de presă remis pe adresa Ziarului de Olt, se face public următorul mesaj, extrem de emoționant, adresat persoanelor vârstnice din județul nostru:

„După o viață dedicată celor din jur sau societății, au dreptul să fie respectați, admirați și să aibă parte de un trai liniștit și decent.
Data de 1 octombrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, îi cinstim pe toți bunicii noștri ajunși la vârsta înțelepciunii, fiindu-le recunoscători pentru tot ce au construit pentru noi.

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, funcționează două cămine pentru persoane vârstnice. Având în vedere contextul actual, nu-i putem sărbători așa cum suntem obișnuiți, dar vom organiza, în fiecare cămin, meniuri festive și activități, cu respectarea măsurilor ce se impun pentru prevenirea virusului SARS CoV 2.
Pe această cale le urăm și noi La mulți ani și multă SĂNĂTATE”.
Articolul precedentDSP Olt. Slatina, în scenariul roşu – 6,64/1000 de locuitori
Articolul următorDemisie la vârful Primăriei Slatina…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here