Acasă Administrație Scorniceşti. Promisiune îndeplinită

Scorniceşti. Promisiune îndeplinită

569

Daniel Tudor, primarul oraşului Scorniceşti anunţă că a mai îndeplinit una dintre promisiunile făcute, aceea că se va ocupa de asfaltarea şi modernizarea tuturor drumurilor din localitate.
„Doresc să vă aduc la cunoștință faptul că, după cum am promis, am dat startul lucrărilor privind turnarea betonului pentru amenajarea acostamentelor de pe strada Complexului din Negreni.
De asemenea, în ceea ce privește asfatarea străzii Linia Dealului, Câmpului, Osicii, Agronomului, Dispensarului din Bircii, vă aduc la cunoștință faptul că lucrările pentru terasamentul rutier sunt aproape gata, urmând ca, de la începutul lunii octombrie să demarăm și etapele privind asfaltarea străzilor respective.
Desigur, în cel mai scurt timp proiectul privind asfaltarea și modernizarea străzilor din Scornicești va merge mai departe în Jitaru, cât și strada Giurgiu, în următorii doi ani având ca obiectiv declarat asfaltarea tuturor drumurilor comunale, pietruite, din localitatea noastră.
Avem nevoie de o infrastructură bine pusă la punct, de drumuri sigure și cele mai bune condiții într-un oraș pe care, împreună, ne-am propus să-l facem sigur, frumos și bine dezvoltat.”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.