Acasă Politic Liviu Voiculescu: „PNL nu va vota niciodata împotriva propriului guvern”

Liviu Voiculescu: „PNL nu va vota niciodata împotriva propriului guvern”

36

Senatorul Liviu Voiculescu, ales recent vicepreşedinte politic al PNL, arată faptul că România poate trece printr-un blocaj, dacă se va configura un nou guvern, chiar şi cu foştii parteneri de coaliţie.
Într-o perioadă extrem de sensibilă cauzată de impactul pe care pandemia îl are asupra economiei României, refuzul USR-PLUS de a reveni la guvernare și eventualele alianțe politice pe care le are în obiectiv nu pot avea decât repercusiuni grave.
Un parteneriat guvernamental cu un alt premier și o altă echipă decât actualul premier Florin Cîțu și echipa liberală, așa cum revendică USR-PLUS, înseamnă un alt guvern. Pentru că PNL nu va vota niciodata împotriva propriului guvern.
Un alt guvern înseamnă un alt program de guvernare, pentru că actualul program de guvernare este un program al coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR.
Mergând mai departe pe logica dată, un alt program de guvernare înseamnă o altă perioadă de blocaj pentru țara noastră, până la aprobarea acestuia în Parlament.
În aceste condiții, va fi oare pregătit USR-PLUS să-și asume responsabilitatea unei noi crize politico-economice care va lovi iminent România?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.