Acasă Actualitate Emil Albotă: „România se află din nou în impas”

Emil Albotă: „România se află din nou în impas”

21

În România reală alimentele sunt scumpe, puterea de cumpărare scade, scade și consumul, iar românii sunt tot mai necăjiți – este concluzia deputatului Emil Albotă, care critică lupta internă din PNL.
„România se află din nou în impas. Pandemia ne ia iar pe nepregătite și se manifestă cu repeziciune, PNRR este în pericol de a eșua la nivel de implementare (pentru că nici astăzi nu este aprobat), facturile la energie și gaze cocoșează românul de rând, iar învățământul se măsoară în numărul de cazuri la mia de locuitori. Instabilitatea politică și dezastruoasa guvernare de dreapta generează sărăcie și disperare în viața românilor și necesită o intervenție imediată.
România rămâne, în schimb, cramponată în miza alegerilor pentru șefia PNL, asistând la un spectacol mediatic purtat de două găști. Una amenință și chiar scoate la iveală dezvăluiri, cealaltă scoate de la sertar PNDL – un program PSD, ca monedă de șantaj pentru primarii, care, ca în orice partid, pot înclina balanța în această miză politică.
Prinși în febra alegerilor de partid, guvernanții n-au capacitatea de a previziona ceea ce va urma. Mai grav este că nici nu cred ca-i interesează.
Suntem la mâna unei găști cu miniștri incoerenți, absenți, semianalfabeți, fără carismă și fără empatie, dar prinși până peste urechi de lupta internă pentru putere.
Țara nu se împarte, domnilor, în gașca lui Orban sau gașca lui Cîțu!
În România reală, cea în care nu se joacă golf și nici oamenii nu se cred Superman, decât în urma consumului de substanțe interzise, alimentele sunt scumpe, puterea de cumpărare scade, scade și consumul! Românii sunt tot mai necăjiți!
Asta-i realitatea, domnilor! Coborâți din palatele de fildeș printre oamenii de rând, încovoiați de prețuri, facturi și pandemie.”, spune parlamentarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.