Acasă Administrație Șerbănești. Investițiile primarului Mugurel Breoi în generația așteptată!

Șerbănești. Investițiile primarului Mugurel Breoi în generația așteptată!

1420
         La Șerbănești, din 27 septembrie 2020, primar este Mugurel Breoi, un tânăr muncitor și respectos, ambițios și hotărât să schimbe în bine fața localității sale. În acest sens, s-a pus pe treabă, dorind să pună în practică o parte dintre obiectivele pe care le vede necesare în Șerbănești, având de partea sa susținerea majoritară a celor ce l-au ales, a gospodarilor din zonă care au înțeles că e nevoie de timp și de răbdare pentru implementarea cu succes a fiecărui proiect în parte.
Așa s-a realizat, printre altele extinderea pe doi kilometri a rețelei de gaze naturale, s-a lucrat la canalizarea pe mai multe străzi din localitate, ce urmeaza a fi readuse la starea inițială în primăvara anului viitor, a fost îmbunătățit sistemului de iluminat public și a devenit funcținal serviciul de salubrizare…
CS Viitorul, echipa de fotbal a juniorilor din Șerbănești
Recent, primarul Mugurel Breoi a postat, pe pagina oficială de socializare, o fotografie în care apare alături de mai mulți copii din localitate, îmbrăcați corespunzător, în echipamente sportive noi, achiziționate cu sprijinul Grupului de Acțiune Locală (GAL) Vedea-Găvanu-Burdea, prin implicarea neobosită a președintelui Constantin Ciobanu.
Mai exact, este vorba de noua echipă de fotbal a copiilor din Șerbănești, compusă din aproximativ 20 de tineri cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, pregătiți de antrenorul Georghe Chițu – ‘nea Vio, cum îi spun apropiații, un om deosebit, pasionat de fotbal, care în decursul timpului s-a ocupat și de echipa mare a localității – Recolta Șerbănești…
Astfel, conform primarului Breoi: „Copiii sunt foarte încântați și își doresc să joace fotbal. Personal, mă bucur că în vremurile noastre, printre atâtea jocuri virtuale, instalate pe tablete sau telefoane inteligente, la Șerbănești încă se face sport. Din acest motiv, suntem în faza de proceduri pentru înființarea echipei de fotbal CS Viitorul Șerbănești, proiect pentru care am primit și spijinul Grupului de Acțiune Locală Vedea-Găvanu-Burdea, fapt pentru care doresc să-i mulțumesc încă o dată domnului președinte Titel Ciobanu pentru tot sprijinul acordat. Avem o bază sportivă de pregătire, avem tot ce ne trebuie în clipa de față și vă asigur că, printre altele, mă voi ocupa constant de tot ceea ce au nevoie micii noștri fotbaliști”.

Sală de sport modernă, un vis care devine realitate!
Tot la Șerbănești, anul acesta, după studii, avize, aprobări și semnături, urmau să demareze lucrările la un alt proiect ambițios propus și asumat de primarul Mugurel Breoi, prin Compania Națională de Investiții (CNI), o sală de sport modernă, cu 180 de locuri, cu centrală, grupuri sanitare, vestiare și multe altele. Deși lucrul acesta nu s-a întâmplat, din cauza exploziei pe piața materialelor de construcții, edilul vine cu vești bune și spune că după o ajustare a prețurilor lucrările vor demara cel mai târziu în primăvara anului viitor, astfel încât, în cel mai scurt timp, Șerbăneștiul și toți cei pasionați de sport și mișcare, să poată beneficia de noua locație, de visul devenit realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.