Acasă Actualitate Poliţiştii de la Rutieră, necruţători cu alcoolicii de la volan

Poliţiştii de la Rutieră, necruţători cu alcoolicii de la volan

46

În weekendul 17 – 19 septembrie 2021, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
Astfel, au depistat şoferi care consumaseră alcool şi au reținut 59 de permise de conducere, dintre care 27 pentru depășirea regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h și 32 pentru alte abateri, fiind retrase şi 25 de certificate de înmatriculare.

În toiul nopţii zilei de 18 septembrie, pe o stradă din Caracal, poliţiştii au dat peste un bărbat, de 36 de ani, care conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Un alt dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, un bărbat de 37 de ani din Slatina, a fost depistat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.