Acasă Actualitate Ianca. Prima zi de şcoală. Mirel Pascu : „Școlile își deschid porțile...

Ianca. Prima zi de şcoală. Mirel Pascu : „Școlile își deschid porțile pentru un nou an școlar”

27

Începutul de an şcolar vine cu urări din partea edililor locali. Una dintre urări este făcută de primarul comunei Ianca, Mirel Pascu. Edilul-şef al comunei roagă elevii şi profesorii să respecte măsurile sanitare impuse de pandamie, ca tot procesul instructiv-educativ să funcţionaze la cote normale.

„Dragi elevi,
Școlile își deschid porțile pentru un nou an școlar, bucuria revederii cu vechii colegi dar și cu cei mai noi, precum și emoția specifică unui nou început, sunt sentimente pe care le trăiți mereu! Și de această dată, anul școlar debutează în condiții deosebite, restricțiile obiective impuse limitează foarte multe lucruri pe care am dori să le facem, dar trebuie să ne găsim ritmul potrivit, pentru ca activitatea din școală să se desfășoare.
Stimați profesori, sunt convins că și de această dată, veți oferi tot sprijinul elevilor pentru a-și forma personalitatea și a-i ajuta să învețe cât mai bine și cât mai mult.
Stimați părinți, vă rugăm să sprijiniți proprii copii în demersul școlar. Este important să fiți în fiecare moment alături de copilul dumneavoastră și să-i îndrumații pașii.
Respectând regulile și modul de comportament, asigurăm condițiile necesare ca activitatea școlară și nu numai, să aibă succes.
Doresc tuturor elevilor, părinților și profesorilor multă sănătate și succes în noul an școlar!”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.