Acasă Actualitate De ce are nevoie Slatina! Grădiniță inaugurată de primarul Emil Moț în...

De ce are nevoie Slatina! Grădiniță inaugurată de primarul Emil Moț în prima zi de școală

65
      La Slatina, în prima zi de școală, primarul Emil Moț, alături de viceprimarul Gigi Vîlceleanu au fost prezenți la redeschiderea Grădiniței cu Program Prelungit „Spiru Vergulescu”, o instituție modernizată, transformată din una cu program normal, de care se pot bucura atât micuții ce îi vor trece pragul, cât și părinții care îi pot lăsa în siguranță, până la opt ore în fiecare zi. De reținut că în toată această perioadă copiii au inclusă masa de prânz și pot dormi sub supravegherea atentă a personalului de care dispune grădinița.
Conform primarului Emil Moț, investiția se ridică la aproximativ 200 de mii lei, este făcută cu bani de la bugetul local și include atât reabilitarea termică a instituției respective, cât și echiparea cu mobilier, pătuțuri, grupuri sanitare și grupuri alimentare.
Mai mult, potrivit primarului slătinean, recent a fost lansat, la Ministerul Dezvoltării, un alt proiect axat pe construirea unei creșe cu un număr de 110 locuri, așteptându-se avizul favorabil, astfel încât și această problemă să fie rezolvată.
Una peste alta, există interes, se fac și se depun proiecte, iar primarul Slatinei, Emil Moț, anunță că vor urma și altele la fel de importante pentru orașul nostru și cetățenii care muncesc și locuiesc în el.
În altă ordine de idei, edilul municipiului reședință de județ – Emil Moț, a adresat şi un mesaj la debutul noului an școlar:
„La început de an școlar, doresc să adresez tuturor cadrelor didactice din orașul nostru un îndemn, respectiv cel de a-și continue activitatea cu aceeași dedicare extraordinară ce a condus mii de elevi pe drumul către reușită!
Dragi părinți, astăzi plini de emoție, vă urez ca aceasta să fie doar prima zi care vă umple sufletul de mândrie datorită copiilor dumneavoastră pe care i-ați însoțit în drum către școală! Vouă, dragi elevi, vă doresc un an școlar plin de rezultate remarcabile!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.