Acasă Administrație Slatina. Primarul municipiului, verificări la stadiul lucrărilor de pe Văilor

Slatina. Primarul municipiului, verificări la stadiul lucrărilor de pe Văilor

76

Așa cum s-a anunțat la începutul lunii iulie, Primăria municipiului Slatina a demarat lucrările de reabilitare și modernizare pe strada Văilor.
Recent, alături de Administratorul Public, Cristian Cismaru, primarul Emil Moţ a mers în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor și a se asigura că execuția este realizată conform standardelor aferente acestui obiectiv.
„De asemenea, odată cu realizarea completă a procesului de reabilitare aferent străzii Văilor, ne vom onora promisiunea și vom demara acțiunile de realizare a următorului obiectiv, respectiv vom continua modernizarea acestei străzi prin execuția unei piste de biciclete.
Menționăm că aceste obiective sunt implementate în baza absorbției de fonduri europene.
Vă reamintim faptul că pentru tronsonul închis, ruta alternativă pentru circulația rutieră se desfășoară pe strada Plevnei. Deoarece inconvenientele aferente prezentelor lucrări înseamnă un plus de confort pentru dumneavoastră în viitorul apropiat și un pas înainte către transformarea orașului nostru într-un oraș European!, se arată pe pagina de socializare a Primăriei Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.