Acasă Actualitate 27 august, la Scorniceşti. „Sărbătoarea Pâinii”, la cea de-a XXVI-a ediţie

27 august, la Scorniceşti. „Sărbătoarea Pâinii”, la cea de-a XXVI-a ediţie

50

Anul acesta, pe 27 august, oraşul Scorniceşti se îmbracă în straie de sărbătoare. Primăria și Consiliul Local Scorniceşti îşi invită locuitorii, şi nu numai, la o mare sărbătoare – „Sărbătoarea Pâinii”, care revine, după un an de pauză, anul pandemic 2020, cu o nouă ediție, cea cu numărul XXVI.

Organizatorii „Sărbătorii Pâinii”, Primăria și Consiliul Local Scornicești, au pregătit numeroase surprize, cu artiști și momente de excepție, printre care și un superb foc de artificii. Evenimentul va repecta toate măsurile sanitare impuse de pandemie.

„Am plăcerea să vă aduc la cunoștință faptul că vineri – 27 august 2021, începând cu orele 18:00, după o pauză cauzată de pandemia nedorită de nimeni, «Sărbătoarea Pâinii» de la Scornicești revine cu o nouă ediție. Scorniceștiul și locuitorii săi merită și astfel de momente de bucurie, menite să îndulcească măcar o parte din grijile vieții de zi cu zi”, spune primarul Daniel Tudor.

Vor uca pe scenă: Theo Rose, Ana Maria Oprişan şi Valentin Sanfira, ca invitaţi speciali, iar ca artişti locali vor cânta Maria Ghinea, Gaberiel Zăvoeanu şi Ileana Lăceanu. De asemenea, pe scenă vor urca şi Ansamblul „Căluşul” şi formaţia Fraţii Cazanoi. Evenimentul va fi prezentat de Lavinia Târzianu. Surprizele nu se încheie aici, iar Primăria Scorniceşti le-a pregătiti celor prezenţi o serie de momente pe care le vor păstra, cu drag, în suflet şi în minte. După o pauză impusă de pandemie, un astfel de eveniment vine să bucure sufletele fiecărui om din Scorniceşti şi nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.