Acasă Actualitate Jandarmii olteni. Sărbătoare religioasă şi manifestări locale, în siguranţă

Jandarmii olteni. Sărbătoare religioasă şi manifestări locale, în siguranţă

50

Pentru că urmează câteva zile cu multe evenimente cultural-artistice dar și religioase prilejuite de sărbătoarea creștin-ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”, iar întreaga comunitate trebuie să se bucure în liniște și siguranță, jandarmii olteni vor fi prezenți la datorie.

Astfel, în perioada 14-16 august a.c., jandarmii olteni din cadrul structurilor de ordine publică, alături de polițiști, acționează pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.
Manifestarea cultural-artistică organizată de autoritățile locale din comuna Cungrea în ziua de sâmbătă – 14 august; Zilele Comunelor Fărcașele și Pârșcoveni; precum și sărbătoarea tradițională din comuna Radomirești din 15 august a.c., sunt doar câteva dintre evenimentele unde se aşteaptă participarea unui public numeros.
De asemenea, luni, 16 august, începând cu ora 08:00, la Mănăstirea Brâncoveni se va desfășura o slujbă religioasă prilejuită de sărbătoarea ”Prăznuirea Sf. Martiri Brâncoveni”, slujbă ce va fi oficializată cu participarea Preasfințitului Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, fiind așteptați să participe sute de credincioși.
Jandarmii care participă la misiuni în aceste zile vor acționa, pe de o parte pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare.
Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii impuse de organizatori cu privire la modul de acces, motiv pentru care Jandarmeria Olt recomandă participanţilor respectarea acestora.

Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane necunoscute și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc.
Reamintim faptul că, pentru urgențe, sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.