Acasă Actualitate La Balș. Proiect european, la final!

La Balș. Proiect european, la final!

1162
      Primăria Orașului Balș a găzduit întâlnirea finală din cadrul proiectului Erasmus+ în valoare de 175.233 euro, desfășurat în perioada 2018-2021.
Sediul primăriei a găzduit 11 reprezentanți ai tarilor partenere în proiectul cu titlul „Nature likens us”, „Education distinguishes us”. Proiectul coordonat de către profesorul Mitran Maria Mihaela a fost început în 2018, perioadă în care acesta ocupa funcția de director al Școlii Profesionale Speciale Balș.
Școlile partenere din localitățile: Sinop din Turcia, Kavala din Grecia și Bologna din Italia, au realizat un schimb de experiență și bune practici în cadrul proiectului desfășurat pe acțiunea cheie KA202.
Primăria Orașului Balș a susținut desfășurarea activității de management transnaționale finale, în perioada 21-25 iulie 2021 desfășurată în orașul școlii coordonatoare. Proiectul este primul Erasmus+ de care Școala Profesională Specială Balș a beneficiat.
La întâlnirea unde a avut loc dezbaterea finală, din sala Europa a Primăriei Balș, a participat și primarul orașului, Cătălin Ștefan Rotea, un susținător al proiectelor educaționale derulate la Balș de către Școala Profesională Specială, cât și de celelalte entități din domeniul învățământului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.