Acasă Actualitate Scorniceşti. Daniel Tudor se ţine de promisiune

Scorniceşti. Daniel Tudor se ţine de promisiune

91

Încă de la preluarea mandatului de primar al Scorniceştiului, Daniel Tudor a dat startul mai multor proiecte utile și extrem de importante pentru localitate. Unul câte unul, fiecare obiectiv a prins contur și a fost dus la bun sfârșit.
„În prezent, pentru că multe mai sunt de făcut, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că SE EFECTUEAZĂ LUCRĂRI DE ÎNLOCUIRE A LĂMPILOR DE ILUMINAT STRADAL ÎN SATUL TEIUȘ, urmând ca în cel mai scurt timp și acest proiect să fie finalizat cu succes, tot așa cum îmi face o deosebită plăcere să subliniez faptul că în prima parte a acestei zile AM SEMNAT CONTRACTUL DE PRESTĂRI SERVICII CU SOCIETATEA CARE EFECTUEAZĂ LUCRĂRILE DE CONSTRUIRE A BLOCULUI SOCIAL DIN SCORNICEȘTI. Pe de altă parte, tot astăzi a avut loc o întâlnire cu doctorul Carmen Arsene, președintele Organizației Eduxamina, în vederea ÎNCHEIERII UNUI PARTENERIAT AXAT PE STERILIZAREA CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂNI din adăpostul din satul Constantinești, DAR ȘI A CÂINILOR CU STĂPÂNI DE PE RAZA LOCALITĂȚII NOASTRE.
Personal, țin să vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru încrederea și înțelegerea acordate în toată această perioadă și vă asigur că împreună vom reuși să implementăm toate proiectele pe care ni le-am propus”, scrie primarul pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.