Acasă Fără categorie Bărbat din Tia Mare, reţinut. Ce infracţiuni a comis…

Bărbat din Tia Mare, reţinut. Ce infracţiuni a comis…

48

Un bărbat, de 48 de ani, din comuna Tia Mare, a fost reţinut de către poliţişti după ce, în noaptea de 20 iulie a.c., pe Drumul Județean 642, în comuna Cilieni, ar fi acroșat un băiat de 16 ani. Bărbatul și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. Pe deasupra, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-a deschis un dosar penal.

„Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Cilieni, ce
În urma coliziunii, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Carcal. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Pe numele conducătorului auto, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au emis o Ordonanță de Reținere pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.